KONYA / EREĞLİ - Şehit Emre Dut Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi

Etiket Sonuçları: Şehit Emre Dut Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi

May

Hedef YKS 2024 kapsamında Mesleki gelişim seminerleri etkinlikleri çerçevesinde Çukurova Üniversitesi tanıtım gezisi 9 Mayis 2024 tarihinde gerçekleştirildi.

May

HEDEF YKS 2024 çalışmaları kapsamında yürüttüğümüz kamp günlerimiz devam ediyor.

May

Anadolu Mektebi Yazar Okumaları Projesi kapsamında Ereğli'ye ziyarete gelen Atilla Yaramış'ı okulumuz Şehit Emre Dut Kız Anadolu İmam Hatip lisesi öğrencileri ve Fen Lisesi öğrencileri Fen Lisesi kütüphanesinde misafir etti.

Nis

18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü münasebetiyle Şehit Nurullah Seçen İmam Hatip Lisesi ile birlikte hazırladığımız anma programı, protokol üyeleri, kurum müdürleri, öğretmen ve öğrencilerin katılımıyla gerçekleştirildi. Programın hazırlanmasında emeği geçen tüm öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.

Mrt

Hedef YKS 2024 Konya il koordinatörleri bilgilendirme toplantısı gerçekleştirildi.

Mrt

Hedef YKS Üniversite Hazırlık Programı nın tanıtımI ile ilgili afiş çalışması yapıldı.

Mrt

Psikolog Gülten TÜZÜN, öğrencilerimize "Etkili Motivasyon, Etkili DErs Çalışma Yöntemleri" konulu seminer verdi.

Mrt

Mesleğimde 1 gün ve Kariyer buluşmaları kapsamında Ereğli İlçe müftümüz Abdullah ÖZMEN, öğrencilerimizle söyleşi yaptı.

Mrt

12. sınıf öğrencilerinin velilerine yönelik oerformans değerlendirme toplantısı yapıldı.

Şbt

Klinik Psikolog Gülten TÜZÜN, öğrencilerimizle bir araya geldi.

Şbt

12/A - 12/C - 12/E sınıfı öğrencilerine yönelik YKS hazırlık sürecinde "Hedefe giden yol: Şuan gittiğimiz yol mu?" konulu grup etkinliği yapıldı.

Şbt

Mesleki Rehberlik kapsamında öğrencilerimize Hemşirelik mesleğinin tanıtımı yapıldı.

Şbt

6 Şubat 2023'te saat 04.17'de meydana gelen Kahramanmaraş merkezli 7,7 büyüklüğündeki depremin yıldönümünde öğrencilerimizin bilinçlenmesi ve olası yeni bir depreme hazır olmalarının sağlanması için farkındalık eğitimi yapıldı.

Ock

Milli Eğitim Bakanlığı'nın hazırladığı "Etkinlik Haftası" münasebetiyle öğrenciilerimizle birlikte ilçemizde bulunan Huzurevi'ndeki büyüklerimizi ziyaret ettik.

Ock

Öğrencilerimiz Türk-Alman Üniversitesi'nin Tanıtım Günlerine Katıldı

e-Twinning Projemize Başlıyoruz

Kas

Okulumuzda "Hedef YKS 2024" projesi kapsamında 12. sınıflarımıza yönelik yaptığımız kamp çalışmalarıyla ilgili seminer düzenlendi. Seminerde öğrencilerimize kampta uyguladığımız "SIHA" sisteminin tanıtımı yapıldı.

Kas

Cumhuriyet'imizin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk'ün sonsuzluğa göçüşünün 85. yıldönümü dolayısıyla okulumuzda 10 Kasım Atatürk´ü Anma Programı gerçekleştirildi.

Kas

Okulumuzda öğrencilerimiz tarafından “Filistini Anlamak” konulu program gerçekleştirildi.

Ekm

Bu yıl sınava hazırlanan son sınıf öğrencilerimizin velileriyle bir toplantı gerçekleştirdik.

Ekm

Okulumuzda bütün öğrenci ve personelin katılımıyla deprem tatbikatı gerçekleştirdik.

Haz

Değerler eğitimi faaliyetleri kapsamında okulumuzun bahçesine çiçek dikimi yaptık. Öğrencilerimizin çiçeklerle hediyeleşmesini sağladık.

May

11.siniflara yönelik sınavda başarıya giden yol semineri düzenlendi.

May

Yabancı dil ağırlıklı proje imam hatip ortaokulu hakkında bilgi almak için Konya İmam Hatip Lisesi ile görüş alışverişinde bulunduk.

May

Öğrencilerimiz Necip Fazıl KISAKÜREK konulu panel düzenledi.

Nis

E-okul, MEBBİS, EBA uygulamaları, dogm.meb.gov.tr, religiouseducation.meb.gov.tr, dinogretimi.meb.gov.tr, dkab.meb.gov.tr, dinogretimiokullar.meb.gov.tr, hafiz.meb.gov.tr, dogm.eba.gov.tr gibi web sitelerinin öğretmenlerimiz tarafında kullanımının arttırılması için incelemeleri sağlandı.

Nis

Okulumuzda Ramazan Ayı'nda "Ramazan Sandığı" uygulaması öğrencilerimizle beraber gerşekleştirilmiştir.

Nis

Okul Rehber Öğretmenimiz Alaaddin Zoba tarafından Madde Bağımlılığını Önleme semineri verilmiştir.

Mrt

40 Kavram”, “40 Ayet”, “40 Hadis”, “40 Şair 40 Şiir” etkinlikleri kapsamında okulumuzda 40 Hadis yarışması düzenlenmiştir.

Mrt

Ramazan ayı münasebetiyle öğrencilerimiz panolarımıza her güne özel bir ayet ve bir hadis yazıyor.

Mrt

11 ayın sultanı Ramazan Ayı'nın gelmesi münasebetiyle öğrencilerimiz okulumuzun mescidinde mukabele okudular.

Mrt

Akademik Gelişim, Kariyer Planlama, Üniversiteye Hazırlık etkinlikleri kapsamında Avukat Hatice KAVİCİ öğrencilerimizle bir araya geldi.

Mrt

Ereğlili yazar Murat KOÇAK, öğrencilerimizle bir araya geldi.

Mrt

İlçe milli eğitim müdürlüğü tarafından öğrencilerimize İlk yardım eğitimi verildi. Uygulamalı anlatımlarla yapılan eğitim öğrecilerimiz için çok faydalı oldu.

Şbt

Velilerimiz Hedef YKS 2023 Üniversite Hazırlık Pragramı hakkında bilgilendirildi.