KONYA / EREĞLİ - Şehit Emre Dut Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi

Kas

Cumhuriyet'imizin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk'ün sonsuzluğa göçüşünün 85. yıldönümü dolayısıyla okulumuzda 10 Kasım Atatürk´ü Anma Programı gerçekleştirildi.

Kas

Okulumuzda öğrencilerimiz tarafından “Filistini Anlamak” konulu program gerçekleştirildi.

Ekm

Cumhuriyetimizin 100. yılında şehitlerimize yönelik haim ve mevlid programı düzenlendi.

Ekm

Bu yıl sınava hazırlanan son sınıf öğrencilerimizin velileriyle bir toplantı gerçekleştirdik.

Ekm

Okulumuzda bütün öğrenci ve personelin katılımıyla deprem tatbikatı gerçekleştirdik.

Eyl

Öğretmen ve öğrencilerimizin hazırladığı programda, Peygamberimizin doğum gününü kutladık.

Haz

11. Sınıflara yaz için  ders çalışma  programı  hakkında bilgilendirme toplantısı yapıldı

Haz

Değerler eğitimi faaliyetleri kapsamında okulumuzun bahçesine çiçek dikimi yaptık. Öğrencilerimizin çiçeklerle hediyeleşmesini sağladık.

May

11.siniflara yönelik sınavda başarıya giden yol semineri düzenlendi.

May

Okulumuzda 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramımızı coşkuyla kutladık.

May

Yabancı dil ağırlıklı proje imam hatip ortaokulu hakkında bilgi almak için Konya İmam Hatip Lisesi ile görüş alışverişinde bulunduk.

May

Öğrencilerimiz Necip Fazıl KISAKÜREK konulu panel düzenledi.

Nis

Okul Rehber Öğretmenimiz Alaaddin Zoba tarafından Madde Bağımlılığını Önleme semineri verilmiştir.

Mrt

11 Ayın Sultanı Ramazan Ayı'nın gelmesi ile birlikte okulumuzda çeşitli etkinlikler düzenlenmeye başladı.