KONYA / EREĞLİ - Şehit Emre Dut Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi

HEDEF YKS 2024

May

Hedef YKS 2024 kapsamında Mesleki gelişim seminerleri etkinlikleri çerçevesinde Çukurova Üniversitesi tanıtım gezisi 9 Mayis 2024 tarihinde gerçekleştirildi.

May

HEDEF YKS 2024 çalışmaları kapsamında yürüttüğümüz kamp günlerimiz devam ediyor.

Mrt

Hedef YKS 2024 Konya il koordinatörleri bilgilendirme toplantısı gerçekleştirildi.

Mrt

Hedef YKS Üniversite Hazırlık Programı nın tanıtımI ile ilgili afiş çalışması yapıldı.

Mrt

Psikolog Gülten TÜZÜN, öğrencilerimize "Etkili Motivasyon, Etkili DErs Çalışma Yöntemleri" konulu seminer verdi.

Mrt

Mesleğimde 1 gün ve Kariyer buluşmaları kapsamında Ereğli İlçe müftümüz Abdullah ÖZMEN, öğrencilerimizle söyleşi yaptı.

Mrt

12. sınıf öğrencilerinin velilerine yönelik oerformans değerlendirme toplantısı yapıldı.

Kas

Bu yıl sınava hazırlanan son sınıf öğrencilerimizin velileriyle bir toplantı gerçekleştirdik.