KONYA / EREĞLİ - Şehit Emre Dut Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi

Nis

18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü münasebetiyle Şehit Nurullah Seçen İmam Hatip Lisesi ile birlikte hazırladığımız anma programı, protokol üyeleri, kurum müdürleri, öğretmen ve öğrencilerin katılımıyla gerçekleştirildi. Programın hazırlanmasında emeği geçen tüm öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.

Şbt

Klinik Psikolog Gülten TÜZÜN, öğrencilerimizle bir araya geldi.

Şbt

12/A - 12/C - 12/E sınıfı öğrencilerine yönelik YKS hazırlık sürecinde "Hedefe giden yol: Şuan gittiğimiz yol mu?" konulu grup etkinliği yapıldı.

Şbt

Mesleki Rehberlik kapsamında öğrencilerimize Hemşirelik mesleğinin tanıtımı yapıldı.

Şbt

6 Şubat 2023'te saat 04.17'de meydana gelen Kahramanmaraş merkezli 7,7 büyüklüğündeki depremin yıldönümünde öğrencilerimizin bilinçlenmesi ve olası yeni bir depreme hazır olmalarının sağlanması için farkındalık eğitimi yapıldı.

Ock

Milli Eğitim Bakanlığı'nın hazırladığı "Etkinlik Haftası" münasebetiyle öğrenciilerimizle birlikte ilçemizde bulunan Huzurevi'ndeki büyüklerimizi ziyaret ettik.

Ock

2023 2024 eğitim öğretim yılının 1. dönemini başarıyla tamamladık. Öğrencilerimize karnelerini dağıttık.

Öğrencilerimiz Türk-Alman Üniversitesi'nin Tanıtım Günlerine Katıldı

Kas

Okulumuzda "Hedef YKS 2024" projesi kapsamında 12. sınıflarımıza yönelik yaptığımız kamp çalışmalarıyla ilgili seminer düzenlendi. Seminerde öğrencilerimize kampta uyguladığımız "SIHA" sisteminin tanıtımı yapıldı.

Kas

Cumhuriyet'imizin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk'ün sonsuzluğa göçüşünün 85. yıldönümü dolayısıyla okulumuzda 10 Kasım Atatürk´ü Anma Programı gerçekleştirildi.

Kas

Okulumuzda öğrencilerimiz tarafından “Filistini Anlamak” konulu program gerçekleştirildi.